Topic: adidas indoor ct groen

https://assets.adidas.com/images/w_600,f_auto,q_auto/9f55c4bc58aa4ca59551ad2b00bc463b_9366/Indoor_CT_Shoes_White_GZ7854_01_standard.jpg
Kleurrijke sneakers die de retro-sportstijl doen herleven. Binnensporten adidas schoenen dames zijn snel, competitief en explosief. Zelfs als je nog nooit een squashracket hebt vastgehouden, voel je de energie in deze adidas schoenen. Tegenwoordig draait alles om de zoete vintage vibes.

Veter in. Voel het comfort. Laat ze zien. Dit product is gemaakt met gerecycled materiaal als onderdeel van onze ambitie om een einde te maken aan adidas indoor ct groen plastic afval. 20% van de onderdelen die zijn gebruikt om het bovenwerk te maken, zijn gemaakt met minimaal 50% gerecycled materiaal.

We hebben dit jaar zeker een nieuwe kijk op binnen gekregen. Deze adidas-schoenen blijven bij dat thema en verkennen de rijke geschiedenis van juststdeals indoorsporten in hun moderne ontwerp. We namen bepaalde elementen ter inspiratie en voegden er een paar twists aan toe, zoals details van pluizig suède en een semi-doorschijnende zool geïnspireerd op ijskoude pops, voor een beetje extra plezier.

Binnensporten zijn snel, competitief en explosief. Zelfs als je nog nooit een adidas schoenen kopen squashracket hebt vastgehouden, voel je de energie in deze adidas schoenen. Tegenwoordig draait alles om de zoete vintage vibes. Veter in. Voel het comfort. Laat ze zien.

https://www.juststdeals.com/