Topic: Salomon kengät Etsi halvimmat kengät

Nämä kengät käyttävät Salomon kengät, joka on voittanut Salomonin juoksukengät. Ne auttavat jalkojasi pysymään suorassa juuressa, että iskusuoja on oikein pehmustettu ja että etujousi on riittävän joustava, jotta voimansiirto voimaisi läpi koko harjoitusjakson. Pehmeillä on erinomaiset tartuntavaipat, jotka auttavat sinua hankkimaan, missä muut kengät jumittuvat. Suunnittelu näyttää viileältä, mutta sen tarkoituksena on periaatteessa pitää kaikki mutahaitat, joihin saatat astua imemään jalkaasi alas. Kuten aina, Salomon trail-kenkien kanssa nämä ovat ihanan joustavia, ja käytännössä tuntuu, että käyt paljasjalkaisilla - hyvällä tavalla.

http://www.kengatsalomon.fi/media/catalog/product/cache/1/small_image/420x420/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/D/H/DH7-1.jpg

Salomon miesten kengät on ranskalainen, ja se on yli puolen vuosisadan ajan kasvanut yritys, joka ruokkii maailman vaativimpia talviurheilumarkkinoita - hiihtäjiä Ranskan Alppien vuoristossa. Salomon tänään on vielä vuoristossa; se voi olla haarautunut hammaspyörään, joka on tarkoitettu lumetöntä vuoria varten viime aikoina - ja brändillä on laaja valikoima korkealuokkaisia vaellusjalkineita maailmassa. Salomonin juoksukengät -maailmassa SpeedCross2 on kevyimpiä koskaan, mutta pysyy kovaa ja joustavaa, jotta se voisi toimia päivittäisenä kouluttajana. Kaikilla Salomonin juoksukengillä on upea Quicklace-järjestelmä, joka auttaa sinua nopeasti kiinnittämään kengät niin, että kaikkialla on yhtenäinen kireys. Se on suosikki triaterien kanssa, ja sen pitäisi nopeasti itsestään olla itsesi.

Nämä Salomon naisten kengät juoksukengät on valmistettu palvelemaan kahta urheilullista tarkoitusta - nopeaa juoksua ja jalkojesi suojaamista tarpeeksi, ettei sinulla koskaan ole tekosyytä käyttää niitä nopeasti. Kengät alkavat suojella sinut päällisillä käytetyllä roskasäteilyllä. Paitsi että ne pysyvät puhtaampina, ne ovat vedenpitäviä, kuten et uskoisi. Tietenkin he joutuvat kastumaan, jos päästään käymään veden läpi. Mutta kaikesta, mitä todennäköisesti heität heille vuorenreitillä, suojelu elementeistä on erinomainen. Vielä paremmin, käytetään lantiota, joka pitää mutaa irti kudoksesta yläpäähän, ja sinä näytät melko hyvältä.