Topic: Asus a41-x550a Accu Beste Professioneel Kopen

Asus vrijgegeven een nieuwste AMD-gebaseerd notitieboekje Asus VivoBook X540Y die de dagelijkse activiteiten van de gebruikers kan ondersteunen genoemd. Wat betreft de gebruiker van het doel is-segment met name bijzonder gebruikers die een laptop voor multimedia doeleinden nodig hebben. Bijvoorbeeld is de student of studenten.
Accu A41-X550E Asus  is uitgerust met een energiebesparende processor onderdelen, dat wil zeggen AMD E1-7010 te versterken hun productiviteit. Andere aantrekkelijke sectoren is een goede set luidsprekers leveren kwaliteit audio om te ervaren bermultimedia de indrukwekkender.
"Asus VivoBook X540Y wordt geleverd met AMD APU met prestaties die niet kan worden beschouwd als een oog," roept Galip. "Een vrij krachtige tool met specificatie, deze notebook zal enorm helpen ons in verschillende activiteiten van multitasking die we doen verrichten en natuurlijk verbeteren van de productiviteit," voegde hij toe.
Asus a41-x550a Accu dit is niet een regelmatige notebook, omdat het is uitgerust met AMD APU E1-7010 Dual Core-processor. Van de kant van de grafische laptops, met behulp van Radeon R2 Core grafische architectuur die de volgende (GCN) met 128 shader brengt snelheid 350 MHz. "deze afbeelding zelf al krachtig genoeg is om te voldoen aan de behoeften van alledaagse toepassingen," zei Galip.
Terwijl op processoren, heeft AMD officieel gelanceerd de Processor Carrizo-L in de markt van Indonesië. De microprocessor is de processor van maximaal quad core-processors met geïntegreerde grafische oplossing Radeon meer. In tegenstelling tot eerdere CPU van AMD is dit een systeem dat draait op een chip (SoC) met geïntegreerde i/o-sectie en ondersteunt chipsets.
Deze chip, of meestal aangeduid als Accu Asus a32-n56  is een gecombineerde vereenvoudigde complexe chip wees "één dobbelsteen" of in één chip. Dus, AMD Carrizo-L maakt die de notebook alleen met een maximaal vermogen van 15 watt alleen kan functioneren.
Naast de uitbreiding van de actieve periode van de batterij, macht gebruiken slechts 15 watt voor warmte die wordt geproduceerd door alle onderdelen van supporters, variërend van de CPU of GPU of grafische processors, en ook andere chip-chip wordt lager. Dus, kan de gebruiker werken langer met behulp van deze notebook zonder zorgen te maken over ervaren oververhitten of oververhitting.
Naast het hebben van voordelen aan de zijkant van de processor en de grafische, is Accu Asus a32-k93 ook uitgerust met SonicMaster geluidsfuncties, krachtig hulpmiddel. SonicMaster audiotechnologie wordt een speciaal gemaakt door Asus om te controleren alles wat met audio op Asus laptop. Niet alleen in termen van hardware, Asus biedt ook software om gebruikers terwijl gonna do aanpassing de exodus deze laptop audio kwaliteit door middel van voorinstelling equalizer of kies het beste voor uw bijzondere situatie.
http://www.kopenaccu.com/img/Asus-A32-G752.jpg
Activiteiten ter ondersteuning van de dagelijkse werkzaamheden van haar gebruikers, Asus biedt een capaciteit van 500 GB op te slaan op deze laptop. De capaciteit is de capaciteit eigenlijk al meer dan genoeg. Bijvoorbeeld voor het opslaan van documenten van banen of sla een aantal foto's en video's.
Als de gebruiker nog steeds niet tevreden met een opslagcapaciteit van 500 GB is, biedt Asus echter ook cloud opslag speciaal voor gebruikers van Asus met Asus WebStorage. Bijvoorbeeld, is het cloud-gebaseerde opslag-systeem momenteel inmiddels een belangrijk ding, vooral voor gebruikers die nodig hebben voor het opslaan van back-ups, of gebruikers die hebben hoge mobiliteit en toegang tot gegevens uit een verscheidenheid van verschillende apparaten.
"Een ander interessant ding is deze notebook geweest dibundling samen met het besturingssysteem Windows 10," zei Galip. "So wanneer het kopen van het apparaat direct gebruikt worden kan en er geen behoefte is om het lastige ritueel, opnieuw te installeren" sambungnya.
Voor een capaciteit van eigen, op een Asus WebStorage van 5 GB online opslag beschikbaar dat kan worden gebruikt voor gratis voor een mensenleven. En als nog onvoldoende, nog beschikbaar slot kaartlezer voor opslaguitbreiding.